Desert Rat Creative Commons License 2018.02.09 0 0 965

Egy video következik, ami a szenvedésről szól mint Buddha tanitása.

 

Az amatőr freki NBFM adása jól jön, de hiába a 3.4GHz-es processzor, a szélessávú műsorszórás spektrumával nem bír el, 100%-os processzor terheltséget csinál amitől a hálózati kommunikációra nem marad elég ereje. Még leállitani is alig lehet, mert az egérkurzor is makacskodik - nem én vagyok a béna. Viszont ha a teljes SDR ablakot letesszük a tálcára (minimalizáljuk), akkor a programnak nem kell törődnie a spektrum-képernyővel, se a watherfallal és lemegy a prociterhelés 70-95%-ra és a hang folyamatossá válik. Felhozva a képet megit szaggatni kezd. Hosszabb hallgatáshoz használjuk tálcára téve, vagy az is megoldás ha a programban kikapcsoljuk a spektrum-képernyőt.

 

Itt a video: https://drive.google.com/file/d/1HmA7EFpIvoTax4XJ_hZeamC5gyqoL6t2/view?usp=sharing ... jobbra alul ott kandikál a temviewer füle, ami mutatja, hogy ez egy távoli számitógép.

 

Csináltam néhány hangfelvételt is. A SDR#  WAW fájlba ment, amiből én kiszedtem a hosszabb szüneteket hogy ne untassam a hallgatót, majd MP3 formában mentettem ki.

A minták között van amatőrsáv VHF és UHF, Airband, FM műsorszórás és NOAA időjárás tájékoztatás

 

Itt:  https://drive.google.com/drive/folders/1jgTIBOtp2cOHjcpfzGKC93eyJBBIhIuL?usp=sharing

 

Elnézést a sok rizsáért, úgyse írt ide senki már nagyon régen:-)

 

Előzmény: Desert Rat (964)