sure Creative Commons License 2018.02.07 0 1 6329

Setlist megerősítve, ott voltam szombaton Drezdában a 23:30-as koncerten :)

 

Volt egy kis gond a vetítőkkel, a Nummern / Computerwelt rendben lement, de az It's More Fun to Compute / Heimcomputer alatt, mindjárt a szám elejétől, szétesett a kép, valami irtó pixeles, foltokban animált kép volt csak, úgy nézett ki, mint egy túlhúzott videokártya képe. Az együttes próbálta a zenét tovább húzni, szerintem improvizáltak kicsit, hátha megjavul, de gondolom szám közben nem lehet "újraindítani" a vetítőtechnikát. Még a Computer Liebe alatt is rossz volt a kép, a Mensch-Maschine-re rakták rendbe.

 

Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a 3D végig tökéletes volt ezután, néhány dalnál nagyon jól kiadta, de pl. a TEE-re 2014-ből úgy emlékszem a bécsi színházból, hogy beúszott a közönség fölé a vonat, itt meg egyáltalán nem volt semmi térérzet. Persze lehet, hogy csak túl közel voltunk a színpadhoz, harmadik-negyedik sor lehetett.

 

De természetesen ennek ellenére megérte elmenni, a hanggal nem volt baj, pontosan kezdtek és pontosan végeztek, így hajnali 4-re már itthon is voltunk a cimborámmal Prágában :)

 

Egyedül az emberek idióták, Homo Mobilicus generáció - fel nem foghatom, miért érez minden második ember késztetést, hogy minden számnál csináljon egy szaros képet a mobiljával, és hogy felvegyen pár másodpercnyi anyagot fos kép- és hangminőséggel, leszarva, hogy a fejük fölé tartott felcsavart fényerejű szarjaik rohadtul zavaróak a 3D-s vetítésben.

 

Csendélet koncert előtt:

 

 

Előzmény: Powerplant (6328)