peterszky Creative Commons License 2018.02.04 0 1 153263

Ha valakinek esetleg kellene leírás az EHFtv-hez, frissítem a "hogyan csináld"-ot - Google Chrome böngészőre, mivel azt használom:

 

1. ModHeader kiegészítőt kell hozzáadni a Google Chromehoz.

 

 

Ebben a menüpontban a lista alján van egy link, ahol lehet böngészni az elérhető kiegészítők között. Vagy itt a direkt link: https://chrome.google.com/webstore/category/extensions A keresőmezőbe be kell írni, hogy "modheader" és rögtön feljön a találati lista, rögtön az első az, amit keresünk (készítője hao1300). Mellette ott a kék gomb, hogy "Add to Chrome" (vagy ugyanez magyarul, hogy Hozzáadás vagy valami hasonló, angolul használom a böngészőt), ez telepíti is egyből. A böngésző címsora mellett ezután ott lesz egy kis kék logó, amivel a kiegészítőt be lehet állítani.

 

2. ModHeader beállítása

 

 

Amikor az ikonra kattintunk, akkor a pipa mellett egy üres sor fogad minket. Ezt kell kitölteni. Az első részébe kell ez: "X-Forwarded-For". A másodikba pedig egy olyan országból való IP-cím, ami az EHFtv oldalán az adott stream alatt látható, hogy ott engedélyezett az online adás. A példaképemen olaszországi (elvileg vatikáni) van, az valószínűleg mindig jó lesz.

 

Ikonra kattintva még egyszer ki is lehet belőle lépni, már mentve van. Működik, most kipróbáltam az FCM - CSM streammel, ami egyébként le van tiltva, mert a SportTV élőben adja.

 

Amikor nem EHFtv-zünk, akkor az első pontban említett menüpontban le lehet tiltani a kiegészítőt, hogy véletlenül se okozzon galibát a felhasználói élményben.