Gianluca Vialli Creative Commons License 2018.02.01 0 0 17217

Abszolút megértem a döntését. Ennyi idősen kapott egy utolsó esélyt az élettől, a klasszikus értelmbe vett közepes kapus akinek fontos Serie A-B tudása, tapasztalata van. Viviano sérülésekor szerintem nagyon jól szállt be, volt 1-2 hajmeresztő megoldása, de összességében nyugalmat árasztott a kapuban. Köszönet és hála neki, a pályafutása végeztével várjuk őt vissza, kapusedzőnek vagy bárminek ahol a mentalitását átadhatja a fiataloknak.

 

Beneventot is megértem ( sőt) azt gondolom hogy egy frissen feljutott csapatnak az első és legfontosabb dolga az lenne, hogy egy tapasztalt, sokat megélt, akár egy fix Serie A-s csapat második számú kapusát kell elcsábítania, mondjuk a szezon előtt.

 

Puggioni végig fogja védeni a szezon hátralevő részét aztán a csapattal együtt ő is elmerül a Serie B-be, ami nyilván nem gond neki, hiszen ennyi idősen a pénz mellett talán az a legfontosabb hogy folyamatosan védjen.

 

Annak örülök hogy végre(!) nem volt nagy mozgás télen. Nyáron is nagyon meg kell kérni az árat Torreira-ért ( őt 100% hogy nem tudjuk megtartani) de ahogy mozog a piac, lassan tényleg minden szemrebbenés nélkül kérhet ő a leendő csapatától 3M fizetést, mi meg mondjuk 35-40M. Aztán ebből az összegből vagy mondjuk ennek a harmadából okosan halászva lehetne taláni akár ligán belül is minőségi pótlást. Meglátjuk!

Előzmény: solo_la_samp (17215)