Tisztelt Szakértő Urak!
Szögezzük le az elején: egy fórumtárs által felvetett kérdésre válaszoltam. Arra, amire azóta érdemben még senki.
Nem egy tudományos értekezésben, hanem egy fórumon. Ott, ahol mindenképpen megengedett az a 0.55kWh-os tévedés, amit ti a "hivatalos" adataitokkal, meg a szabvány ”Az elszámolás alapja a földgázszállító által a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal...." érveitekkel borzasztó szakérő módon alátámasztotok. Az "elfogadhatatlan" jelzőt irónia céljából használtam, csak hát érteni is kéne, nem csak olvasni. A kb. egyfoma napon..... nincs ezzel semmi gond, egyforma napok sem kellenek. 20 éve lakom ugyan abban a házban, had tudjam már, mikor mennyi energiára van szükségem fűteni, hűteni, világítani.
"sajnos a kondikazán szinte sehol nem helyesen üzemel, mert", mert jössz te, és majd megmondod a tutit, mi? Ugyan hagyjuk már. Teljesen új fűtésrendszer (tervezve b..meg, nem odahányva), csövek, padlófűtés, keringetők, és kazán, szerviz által beüzemelve. De nem jó, mert jön az ügyeletes troll, oszt' majd ő megmondja.
Szóval, ahelyett hogy a másikat basztatjátok folyamatosan, inkább a segítő szándék vezérelne benneteket. Mert annak, amit a ma reggeli hsz-m óta itt nyomtok, annak az ég világon semmi értelme nem volt eddig, csak lejáratjátok, komolytalanná teszitek magatokat.
Valamint nem utolsó sorban a kutya sem kérte a véleményeteket (tudom fórum, de annak is vannak íratlan szabályai), pláne ha az ilyen magasröptű.....
Na szép napot fiúk!