samp1991 Creative Commons License 2018.01.29 0 0 17189

Nálam Brzovic az Djuricic kategória: nem kiszámítható, nem alázatos  és nem csapatember

Giaccherini - ebben a szezoban 4 meccs alatt 60 percet játszott és volt egy gólpassza. 32 éves és nincs a lábában meccs. mire felpörögne, adhatnánk vissza. Ha Barretto igy jatszana mint ma, nem kellene helyettest keresni. Ma vhogy jól palástolta az alibi játékát :))

Rog: 16 meccsen 174!! percet játszott. mivel 22 éves, talán vele tudna mit kezdeni Giampi. kérdés hogy milyen opcióval érkezne

 

Azért Linetty oldalán nagyon sűrűn jöttek a támadások. nem tudom hol futkorászik ez az ember, Murrunak nem volt könnyű dolga. Ma jó napot fogott ki a balhátvédünk is, ilyenkor kezdi megmutatni, miért is nézték ki a scouterek annakidején.

 

Nagyon sajnálom Praet-ot. ha ez a csávó lehozott volna egy jó tavaszi szezont, tutti 30+ misiért vitték volna a nyáron. így még legalább 1 évet itt kell szenvedjen a bal/jobb védekező középpályási posztján.

 

Balotelli ingyen igazolható lesz nyáron. ugy látszik a bohóc elfelejkezett róla vagy Giampi verte bele a fejébe, hogy üljön le a seggére. szerintem tudna plusszt hozni a csapatba, ha Q elmegy, mert az az ember nem tisztel senkit és qrva szeretet és tisztelethiányos. ezért tud jól boldogulni egy Nice-ben. Cr7 &Zlatan féle ego, Q szintű tudás és gólérzékenység.

 

Én Éderben látnék inkább fantáziát. vagy egy Nani-ban.

 

Szép és megérdemelt győzelem volt, még ha késett is 4-5 napot.

 

AVANTI DORIA!