kisanna01 Creative Commons License 2018.01.27 0 0 521

A zuglói 24-es Autósiskolát én sem ajánlom senkinek. A kresz tanfolyam semmit nem ért, a pénzemért még egy fénymásolatot se kaptam, csak azért sikerült a vizsga, mert megtanultam a saját könyvemből és egy letöltött gyakorló programmal.

Az egészségügyi "tanfolyam" szintén pocsék volt, egy szexista, borzalmas oktatóval, 20+ ember bezsúfolva egy pici levegőtlen terembe, mondanom se kell, a 6000 Ft-os díjért 4 oldal fénymásolt tételsort kaptunk a vizsgára, meg persze a csekket...

A gyakorlati oktatás mindennek a teteje. 30 óra vezetés után alig 300 km-en voltam túl, amivel az oktatóm azt mondta, az átlag középmezőnybe tartozom, nyilván minél kevesebb a kilométer, annál többet fizetek nekik. iszonyat lehúzás az egész. az órákon az ordibálás és a kurvaanyázás mindennapos volt, szexista beszólásokkal tetőzve. mindezek mellett úgy ültem be az első órán az autóba, hogy elvárta tőlem, hogy én már mindent tudok, és kiabált velem, amikor valami nem ment elsőre. Az iskola többi oktatójával is hasonlóak voltak a tapasztalataim; öreg, kiéhezett f*szkalapok, akik lenézik a nőket, és órák szünetében az interneten mutogatják egymásnak a pornósztárokat a neten, és hangosan tárgyalják a kemény dudákat, stb.

innen csak egy út van: EL.