ConStorm Creative Commons License 2018.01.24 0 0 42

Magyar P(r)ol(e)g(t)árok Egyesüljetek!

 

Előre! Ma a baloldalt és jobboldalt a proletárok és dolgos földműves parasztok ellenségei irányítják! Farkasok vannak a Bárányok közt!

 

Még nincs minden veszve! Meg lehet tisztítani a szocialista pártokat és a munkáspártokat, az oda alantas módon, hazugságokkal beszivárgó nagytőkés kapitalista burzsóá elemektől, akik a dolgos termelő munkásnépet félrevezetve, imperialista nagytőkés fasiszta egyeduralomra törnek, az emberek vad nacionalista érzelmeit felkorbácsolva és egymás ellen uszítva az elvtársakat!

 

Ki a pártokból a mussolini fajta fasiszta gyártulajdonosokat, a bankárokat a kereskedő élősködőket! Ma ezeket a pártokat a dekadencia és protekcionizmus posványos mételye fertőzi! A tisztességes dolgos verejtékből élő munkásembernek érdekeit elnyomó népirtó terroristák, foglalják el az őket megillető helyeket a parlamentben (gulágban)!

 

Magyar Polgárok egyesüljetek! Ne hagyjátok, hogy az érdek-képviseleti egyesületeitekbe olyanok szivárogjanak be, akiknek az az érdeke, hogy minél jobban kihasználjanak benneteket!

 

Előre! Rendületlenül! Elő a sarlót és kalapácsot!

 

Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!

 

Ezek az antik anti szociális elemek, társadalmunkra bomlasztóan hatnak! A politikai hulliganizmus biztosítja a korrupció melegágyát és az erkölcstelenség elharapózását!

 

Nincs más megoldás! Fel kell számolni az imperialista törekvésekre törő nagytőkés mussolini fajta nagytőkés fasiszta nézeteket valló szubcensziákat a politikai életben!

 

Társadalmunk szociális létbiztonságának megőrzése érdekében, érvényesíteni kell a proletár testvériség szellemét, a társadalmi egyenlőséget!

 

Bolsevik nép! Egyesüljetek a mensevik gazdag burzsoá elnyomók ellen!

 

Idézem dicső nagy vezetőinket! Ez a harc lesz a végsőőő!

 

Mindenkinek joga van a munkához! Ezért a kapitalista szempontú automatizációt ellensúlyozni kell, tehát a társadalmi létbiztonságú munkaelosztást ki kell eszközölni!

 

A szükségletek állandóak, de a munka mennyisége lecsökkent a termelés automatizált felgyorsulásával!

 

Újra internacionálé kell! Már nem elég a 3x8 óra! Mától proletár testvéreim, a 4x6 órát kell bevezetni, hogy eltűnjenek az éhező munkanélküli naplopó tömegek!

 

Testvéreim! A megoldás a kezetekben van! Munkás ököl vas ököl, oda sújt ahova köll! Nincs más megoldás jövőnk és jogaink biztosítása érdekében, mint a munkás osztály hatalmát visszaállítani!

 

Földművesek! Harcoljátok ki a szabad piaci kereskedelmet, ahol adószám és megbélyegzés nélkül eladhatjátok a termékeiteket!

 

Előre! Rendületlenül és rettenthetetlenül!