Péter az állat Creative Commons License 2018.01.21 0 1 2900

Az Ibiden mellett a kupakgyár is ott van a másik oldalon, az 51-es felé. Nem tusom, mennyire zavaró, régebben a hűtőventillátorok zajával volt gond, ezt asszem valamennyire orvosolták. Viszont valszeg a benti szagból kijuthat, ill ha megy a legnagyobb gép,az eléggé megremegteti a talajt az üzemben, és nehezen hiszem el, hogy kint nem zavaró.

Autó tényleg fontos, még egy bevásárláshoz is, de legalább közelebb van a sziget ami kereskedelmi felhozatal szempontjából sokkal jobb mint Varsány. Ami a Mű úton, és körzetében, vagy folytatásában nincs, az nem létezik.

a bejárás pestre eléggé időpont függő. A neuralgikus rész, Harasztit, és a nullásig tartó szakasz. Elég korán indulva jó. Én 5 környékén indulva 35-40 perc alatt érek be a XIII Reitterbe, ami elég jó. Később indulva viszont, már-már a "végtelenbe nyúlik". A busz szintén zenész, mert ugyanabban a dugóban áll, mint a kocsik. A vonat, hááát.. Ha jó, akkor jó. Menetrend szerint fél óra alatt fradiban van. De  nyáron folyamatosan késik. Bizonyára a hóhelyzet miatt. Télen szintén ezért, igaz akkor inkább kifelé. A színvonal változó. Az új flirtek világosak, fűtöttek/klímázottak, kulturáltak,egyedül az ülés kemény hosszabb távon. A régi "hugyos ingák" a bhv kocsik amiből szintén van még sok, általában erősen leharcoltak, van, hogy se fűtés, se világítás. a délpesti tömegközlekedésre sajnos  amúgy is jellemző a lesajnált "szegény rokon" szerep. Remélhetően ez javulni fog, ha lassan is.

Én minden esetre körülnéznék a kiválasztott helyen éjjel, ill kipróbálnák egy hajnali bejutást is Pestre, mivel lakást nem két hétre vesz az ember. 

Ha nem gond a kinti elhelyezkedés, akkor lehet, hogy körülnéznék Délegyházán is. Sztem talán olcsóbb mint Varsány. A falu inkább falusi jellegű, az üdülő "Bp XXIV. kerülete", itt a nyári bulizás, és a fürdőzők lehetnek zavaróak, a Galla tanyasi jellegű, itt a sóderbányák, de azt is körbe kell járni.

 

Előzmény: S_Zsu (2897)