portugéza
2018.01.20
|
|
0 0
34912
|
Pl. távolsági busz 1 átszállással van mindkét helyre Szarajevóból (Zabljak, Kolasin). Előbbi 14 + 5, utóbbi 17 + 5 euró egy irányban / fő. (+ Szarajevón belüli közlekedés; a kisebb, szerb Istocno buszállomás viszont gyalogos távon belül van).
Hogy matematikailag melyik éri meg adott esetben, könnyű kiszámolni. Vagy: lehet úgy is gondolkodni, hogy összességében nem feltétlenül lesz olcsóbb szomszédos országon keresztül repülni, de annyi pénzért legalább máshová is eljut az ember. És ha már ott van, valamennyi időt ott is eltölthet, kisebb balkáni körúttá bővítve a programot.
Először úgy válaszoltam neked, hogy nem néztem meg az aktuális árakat... A Podgoricáról visszafelé mostani 3-9 ezres árak jók a tavalyiakhoz képest, érdemes lehet lecsapni rájuk. (Utána rendszeresen figyelni az odafelé árakat. Ez persze okkult dolog és valamennyire szerencsejáték. Amit tavaly látni véltem a balkáni járatok árképzésében egész évben, hogy egy idő után átfordultak az árak több esetben is, az ellenkező irány lett olcsóbb, az idén változhat. Kockázatok és mellékhatások tekintetében...) |
Előzmény: kirgizke (34910)
|
|