Zodika2 Creative Commons License 2018.01.17 0 0 517

Sziasztok!

 

Tavaly végeztem a Mazsola jogsitanodában, ma kaptam meg a jogosítványomat, úgyhogy napra kész információkkal tudok szolgálni az oktatásról, ügyintézés színvonaláról. Amit én tapasztaltam velük kapcsolatban, hogy nagyon barátságos, családias cég! Akármikor felhívtam őket, korrektül válaszoltak minden kérdésemre és nem csak a kötelező információkat mondták el, hanem abban is segítettek, hogy a saját oktatóik közül kinél mire számíthatok. A másik, hogy én a beülős KRESZ oktatást szerettem volna elvégezni, de ők az e-learning-et ajánlották. Először gyanakodtam, hogy ez biztos lehúzás, hiszen drágább, de visszagondolva nagyon jó döntés volt, mert a saját tempómban haladva, elsőre átmentem a vizsgán!

Amikor oktatót kerestem sajnos erős falakba ütköztem, mert az összes oktató hónapokra előre foglalt volt, így időpontot sajnos senkivel sem tudtam hetekig egyeztetni. Végül egy friss oktató, aki eddig csak jogosítvánnyal rendelkezőket oktatót, hogy visszaszokjanak a forgalomba, újra elkezdett oktatni kezdőket is, így kerültem Kovács Gáborhoz. Igaz magasabb az óradíja, mint a többieknek, de nagyon korrekt, türelmes, sosem kiabált és  nagyon jó oktatónak bizonyult. Úgyhogy őt bátran tudom ajánlani!!

 

Én egyébként 60 órát vettem és másodjára mentem át, de akkor már simán, kevés hibával. Nem vicc, de az oktatóm jobban drukkolt, hogy sikerüljön, mint én magam.:)

 

Remélem tudtam segíteni!

Előzmény: Blodnie (484)