repcsepista Creative Commons License 2018.01.10 0 0 1363

Jitler II? vad Heródes II? -vad egy gyikse az ipse sss...
              1.: Elóbb...Bloondynak adtam egy (1)%lehetőséget...hogy az egész örök Sionista (Czonista) hegyeseket át tudná verni...ami Jitlernél ugganug fennállt? Ahoz hogy Bloondynk nyeregbe kerülhet... itt vicca...na nem akarom hogy bárkinek ártalma legyen...de te ha nem vagy 100%ba hü elkötelezett... a életem vérem adom nektek cinosta (nindzsa a Királyok Kiályak séklete helel David/sAllamonya tróna, Uj Jurásom fehér nakatok lepi sálom Ég s Fül trona trottt...ki feneke ülepe) te itt soha nem kerülhettél volna? -smirna! -fsss...a korpába? - na megensznek a disznók disz no? -ódisz? Ez az egész ZSIRTORNYOK HUSHEGYEK JÁNOS 8:44!!! -BITTA KEZÉBE ABBUL TE A HUSODDAL VALA VALLA GOD? KINBA... NEM MÁSZOL KI!!!
            2.: Hja átmertek gyünni a mi is ufok vagyunk? - mindenki az aminek hiszi magát te minek hiszed magad? -lőttek eleve ---beseggithetek? Ha Janik na mit gondolsz hogy ki az Jani?- a hajad szálla száma...te gondol hogy Jitler kijacchatta volna...hjaccaca hjaccaca Golda Mami mallacca...
            3.Tregyuk fu fff...na ugganaz a duma... osztán ollan hod 1776 MagUSA? - ha lehetett volna? -smirna! -fsss... akkor most...fidelem a MENNYEK ORSZÁGAI BENNÜNK VAN, VANNAK? -EZT CSAK AZÉRT HOGY TE IDE AZZAL HOGY ARRA GONDOLHATNA HAT HAT HAT...CSAK A FENEKÜNK PATTOGHA HA KAKA BUMMM... Tróha...csak én adtam 1% lehetőséget...mert hogy AZ NEM LEHET...DE LEHET CSAK...amit itt mivelek az által...ugyanés az Égieink szavára (na vagy sava -luga ha nem hall hall áll???) alakul meg nekik engelmeskedik minden ami van?
            4.: Na az én repcsarajom segitettük addig mig lehet...IME NADON EGGZERÜ: AKI A NÉPÉVEL NÉPEKKEL TÜZÜN VIZEN ÁT...SOSE LÁTOTT LÁTHAT HALL ÁLL??? Na most... Bloondi kit tudná jáccani a HANG (zózerint ki van KRUCZIFIXXELVE mert csak azt teheti...na mit???) ADÓJÁT??? Mjocst itt mindenek megett János8:44!!! Tata sisterreharramia zsoldosai áll!!! Szóval ugg a kilátás mint misszijó? - reményetelen, azonbam én adok 1% hjogy ténleg MagyarUSE -U.S.A FIRST...AMI HA BEUGRIK... ténleg Bloondynak a Hite...
           5.: Vicca mig a mindenidők leg pupuláribb Ronit nyeregbe ütése ölése (nincsak abczuldaultima akkor még a az izreler izrelerek lere izréleristák a mácsik oldalon vaksolnak, tehát Ronit lelőlen se lehet???) előtt este...megkérdezték hogy a palesztiniaikat (fideljetek az agyamat megtudják fagyasztani dermeszteni ami valóság...most abba vagyok... de kifagyasztom...mert amit látok magam előtt van) terroristáknak tartja vagy szabadság harcosok s azt mondta gondolkodás néKÜ: szabadság harcosok...azért nem tudák megölni, mert mint Bloondy is mondja a fiai felesége zsidók, a lánya férje zsidó meg a volt feleségei zsidók meg mindenki zsidó a cabinettájába deee...ő (nincsak két sziv az egypár OO...azaz zerintem szeretik egymást...azért OO?) nem zsidó!!! -ellenberger...
          6.: A palesztiniai haláltáborokat fentartani...(hogy lehetséges hogy a zsidók...???) mellesleg csak Ron Paul megoldás lenne ha már lehet még? Nem vagyok senki elhallgattása... az a halála...mert monduk a husod nélkül is képpes lennél létezni az Igaz NapPalesztiniai Jézusunk számára...uganis nemcsak a zsidók NEM MEN létezenk hanem senki aki NEM AKAR LÉTEZNI A IGAZ PALESZTINIAI JÉZUSUNK SZÁMÁRA...AMI MA A CISS palesztinia A LEGHATALMASBB ORSZÁGOK ORSZÁGA EZEN A A A...NA EZ ROSSZABB A POKOLOK POKLAI (KEZDE NEEE...LENNI) HA LENNE? VOLNA! FSSS...
         7.: Na akivel dolgunk van minden rothadt meg rohadó hus csak az övé: Jányos 8:44!!! -vagy senki semmi? A ciss plesztiniai JÉZUSUNK, HOZHATOTT VOLNA LÉTRA ROHADÁS ROHADÓ HUSHEGYEK BIDI BÜZLŐ ZSIRTORNYOKAT..VAGY BELE TUDTÁK VERNI NEEE...
        8.: Na Oprah...ismét adok Opráhnak is 1%-kot kot kodácc...Oprah egy nagyon nagyon...(fidelem, tota megint...ez ollan mint mikor betanultam a verseket s most annál jobban nem emlékeztem) na az az uj vallás...de monduk...ha ezeknek mégis idó lett adva...na az lenne az én 1% mint a lunak...bingóóó...
         9.: Nincsak a palesztinok előbb voltak MAG -U.S.A. (HOGY LEHET HOGY U.S.A. MAGÁT PUSZTITA???) AKIK AMI IS ...NA AZ ARABTENGERKBE VALAMI CSODA HOGY AZ NÉV =PALESZTINIA LEGKISEGBB ORSZÁG A HEGYI ORSZÁGOK KÖZZÜL...NINCSAK A LEGKITYEBB NEVE MEGMARADT...DÖGLETES NEM???
        10.:Tregyük fff...fö de bidi...e gollobis minden tömegpusztitó fegyere se tudja...kell a ciss palesztinoknak mács...a kövek megszóllaltak... Az árokba három kavics...
...Isten aranyos stiglince csicsere csicsere csibege...