Vertigo1025 Creative Commons License 2018.01.09 0 0 1798

Sziasztok!

mint valaki írta korábban, én se vagyok az a fórumozgatós fajta, de én is MINDENT elolvastam a témában, mielőtt lézer alá feküdtem és tudom, hogy egy pozitív visszajelzés rengeteget számít :)

merthogy nekem szerencsére eddig teljesen pozitív az élmény. Budai szemészeti klinika, DiamondFemto  eljárás. Nem jártam máshol, egy ismerős Facebookon kiírta hogy o itt volt, én is ide jöttem először vizsgálatra. Semmi kivetnivalót nem találtam se a klinikán, se a munkatársakon, szemész pedig nem vagyok, hogy szakmai szempontok szerint döntsek. Ami nagyon pozitív, hogy a honlapjukon és a Facebookon is részletesen, videókban elmondanak mindent.

és amit a videókban elmondanak, az úgy is lett. A teljes folyamat, az érzéstelenítés, a műtőben való történések, az ’mikor mi történik erzes’, minden stimmel. Doktor úr a műtőben egyébként is folyamatosan közvetített, mi történik, meddig fog tartani, milyen érzés, stb.

reggel 10 körül műtöttek, most délután 5. Semmi, ismétlem semmi panaszom nincs. Semmi nem faj, nem feszít, nem szúr. Szemem meg olyan, mint a sasé :) már a műtét után a váróban éreztem, hogy sokkal jobb. Amikor pedig a sok szem csepp kitisztut, kb fél óra múlva, akkor aztán már egyértelmű volt a siker. Átsétáltunk a MOMba enni, aztán haza jöttem. Nem zavar a fény, most délutánra talán még jobban látok.

figyelek az előírásokrá, cseppentek, ha süt a nap majd felveszem a napszemcsit.

osszességében: pont annyira voltak kedvesek és segitőkészek, amennyire kell. Figyeltek rám, és nyilvanvaloan professzionális szinten műtöttek meg. Boldog vagyok :)

-3 és -1,25ről műtöttek