repcsepista Creative Commons License 2018.01.09 0 0 1362

Ne bántsd a magyart, de a palesztiniaiakat sss...vagyha igen?- ajajj jajjj jajajjj...
              1.: Vannak Napnépek azok a parasztok (pelsztiniaiak) s ma Bloondy egg gicsit akarta volna? - smirna! -fsss...talán ösztönösen hogy a parasztok (farmer) az GOD -ok?
              2.: Csak Ron Palcsink megoldás lett volna? - smirna! - fsss...vagy trágya lett a szeme szemetek DOM?-BBB...
              3.: Hja átnéztek a mi is ufok vagyunk! - na én jinka ??? -deee...pont mára álmodtam hogy ha egy csak egy család valhallogy felbomlana... uge értjük hogy csak ÖRÖK EGY ÉGI -FŐDI MAGYAR OK CSALÁDOK VANNAK...na azok az ORSZÁG OK ORSZÁGA HALLELUHA HÁLA NÉKTEK...TRÖHA HA CSAK EGYET KÁR KI...NINCSAK HA MÁR VAN KÁR??? - sóval akárki akármi most ODA KELLE FŐKUSZÁLLÓDNUNK MNDEN CSALÁD ÖRÖK KÖRE NAPCSALÁDOK ÖSSZES NAPOK AMI VÉGTELENEK FÉNYÉVEL..HA NEM MEGROHADT AZ EGÉSZ!!!
             4.: Naccóval Bloondyt Heródesnak hivták (nem én s én zerintem őbelőle egy red heffert faragnak?) aki a zsidó frófécziákat kiszopják az ujjujkbuuu...
             5.: Amit izrelerek azaz OLVASZTÓ KEMENCÉK...az minden vallás meg özveggeBAKabba mennaszona bosszullát ludörgője... na most az a szó plesztinia az Napnépek...teljes kittyebbségbe kerültek...mégis ha valaki neki men...tupasz a szónak sól? -az dematarizálta magát!?
             6.: Monduk Bloondy...ládd magyarország vagonkérdés...tujjatok hogy mi lett a mondója vége fsss... Nincsak lehecc lotyo, de annira hod nekimensz a Jerusalom fehér nakatok lepi salom nagyfalnak...
             7.: Az teljesen mács...hogy ahoz hodd akkor még Dondiega ego? - az egekbe há há rotty...Vida nem vagyok Bloondy ellen meg senki csak amit akarok azt senki nem meri ...gondolni sss...azaz akik a a legkisebb országok orrszága ellen...ott kü kövön nem maradt!!!
             8.: Na Bloondy nakába...befogta a szemét a szemét? Izráel sose volt lesss... az egész egy szemen? - szedett farcs valami mi? Nosa hogy vissza vonja a a a ...azt az izráeliek kapták a kezükbe... honnan jött Bloondy de jeee...hova???
             9.: Akit láttam hogy Jill Stein féle kána...az Oprah vala...de máris annyi trágya ...hogy eleve el van temetve...nem tudtam hogy ő az...meg 000 az örök göbökön az esélye...
            10.: Hod miért szavaztam Bloondyra, mert ha AccHilla meg Lobboja ajjj jajjj jajajjjj... már lehet hogy atomoztak volna? -smirna! -fsss... Monduk Doondy eddig még nem kezdemennyezett...na figyeljél mert szoritják a töte a satuba ugg...mint sss...
Isten baranya aranya? Arany vagy szarany város Szép város Cluj...
U.i. -hova tegyek, hogy tehetem hasznossá magam... nincsak minden előttünk van vagy lőttek...ajjj jajjj jajajjj...