Bujazliz Creative Commons License 2018.01.07 0 0 205

Vannak olyan természetes anyagok, amelyek az állatoknál meglepően jó hatást mutatnak, de embernél nincs hatása.

Nekem augusztus végén csontrákban halt meg a 13 éves 45 kg-os goldi-keverék kutyám, amely - feltételezhetően - nagyon gyors lefolyású volt.

Előtte egy évvel rosszindulatú daganatot operáltak ki  a bal lábából.

Azt mondta a doki, hogy max. 2 hónapja van hátra.

Borzalmasan elkeseredtünk, de a kutyusnak elkezdtünk hidegen sajtolt magyar szőlőmagolajat adni az ételéhez (500 ml /2400 Ft).

Felépült, a hátán levő másik, diónyi méretű  daganat januárra (4 hónappal a műtét után) felére csökkent, életkedve még jobb lett. Áprilisban (8 hónappal a műtét után) elvittük oltásra és ledöbbent a doki, hogy még él a kutyánk. Gondoltuk, meggyógyult a blöki és már nem adtunk neki szőlőmag olajat (lehet, hogy ez nagy hiba volt!). Június-júliusban elment a kedve a hosszú sétáktól, de azért eljött velünk 2500 km-t autózva Görögországba nyaralni, ahol nagyon sokat úszott. Visszatérésünk után 3 nappal be akart ugrani a fürdőkádba, de - mint utólag kiderült - eltört a lába. Rohantunk orvoshoz, ahol a röntgen után azt mondták a csontrák részben megette a combcsontját ezért tört el. Itt volt a vég. 2 napot kértünk az elaltatás előtt, hogy még egyszer mindent megadhassunk neki, amit életében szeretett.

Nem tudom mit lehet segíteni, de talán van remény.

Édemes ezeket megnézni, talán segít valamit :

https://balaicza.hu/az-artemisin-daganatgatlo-hatasa/

http://gyogyszernelkul.com/a-szolomag-ereje/

Előzmény: Nina99 (204)