Salty357 Creative Commons License 2018.01.06 0 0 4906

Szia! 

Nagyon köszönöm a válaszod és hogy időt szántál rám:)

igen én is a szeronegativ RA-ra gondolok, de nyilvan nem vagyok orvos.. sajnos... Viszont időközben megpróbáltam Anyát bejelenteni az Irgalmasrendibe, de marcius közepe előtt nem tudtak időpontot adni, addig pedig nem szeretném, hogy szenvedjen. De szerencsére szereztem egy privát elérhetőséget dr Szentesi Margithoz így 2 hét múlva megyünk hozzá.

Székletvizsgálata is volt Anyának természetesen, az is negatív szerencsére. Viszont a háziorvosa még megkérte, hogy a reumatologus doktornő előtt menjen el egy neurologushoz. Megtörtént. Majd némi tanácstalanság után az orvos belekapaszkodott a B12 felszívódási problémába és, hogy nagyobbak a vörösvértestei ezért felírt neki valami gyógyszert amit epilepsziások használnak és az idegvégződések gyulladására hatásos. Pár napja szedi s bár alapvetően nem változik az állapita, viszont megszűntek az éjjeli fájdalmai, így legalább végre hónapok után tud aludni:)

Rengeteget kutakodtam az elmult hetekben és meg sem gondoltam volna, hogy ennyien küzdenek ezzel a szörnyű betegséggel amiről eddig még nem is hallottam... de örülök, hogy akár a Te példádat látva is van okunk a reményre, hogy a betegséggel is teljes életet lehet élni és remélhetőleg nem kell lemondania az aktív programokról a későbbiekben sem.

Még egyszer köszönöm a jótanácsokat és, hogy megosztottad a tapasztalataidat velem!

További kitartást és jó egészséget kívánok Neked!

Előzmény: .ETNA. (4905)