HerrLaca Creative Commons License 2018.01.04 0 0 51064

Látom nem akarod megérteni amit én mondtam.

Te úgy kezdted a posztod,hogy micsoda remek anyagból készült régi olló amiből remek kést lehet készíteni.  Van egy ára 22 ezer .

Azt értsd meg,hogy nincs az az ember aki 22 ezret kiad egy vasdarabért amiből max két bicskát lehet készíteni,vagy egy kést de azt akkor újra kell kovácsolni ugye ami nem kis meló,meg nem is sokan tudják megcsinálni. 22 ezerért vesz a polgár kész acélt (mondjuk N690 et)amiből minimum 2-3 kést meg tud csinálni és arról pontosan tudja mi is az ,és melóban is töredéke amit ráfordít. Vagy 22 ezerért vesz egy kész kést ,bicskát akár jó nevű készítőtől is. Vagy egy Bökert:))) Ha már felhoztad. (bár nem tudom minek) 

Nos szerinted mint vasanyag van ennek itt realitása?

Mint olló ,mint régiség nyilván értéket képvisel. Ha van egy gyűjtő és biztos van akkor az örülne neki.Na neked azt, azokat kell megtalálnod .Az ebay nemzetközi. Ezért bátorkodtam javasolni.Ha van a földön olló gyűjtő akkor ott biztosan ráakadsz.De hogy kést ebből pláne ilyen összeg ráfordításával  ,(de gyanítom még ha ingyen adnád akkor se  )senki nem fog csinálni ,arra egy komolyabb pohár mérget bármikor bevennék. Remek acél ide vagy oda. Na ennyi.

Előzmény: Anvil Bypass (51062)