Kedves gőzpöfögészeti tovalöködönc !
Örömmel tölt el, hogy örömöt okozhattam újévi magányodnak!
Ha egy kicsit szarkasztikus lennék, akkor azt írom, bagoly mondja verébnek... de látom csak csak érdekel a téma, hallottál még Szép Fülöpről is.
Azt 5 óra elteltével megítélni egy topikról, hogy csak én írom a magam szórakoztatására, erős túlzásnak érzem.
"Ezért azután, ha már egyszer ennyire foglalkoztat ez a templomos lovagokkal kapcsolatos téma (te
vagy a második a történelemben (IV. Szép Fülöp után), úgy jobb lenne egy íróasztal fölé hajolnod és
írni erről egy újságcikket, tanulmányt, könyvet, esetleg doktori értekezést stb. (a nem - kívánt rész
törölhető), ezzel mindenkivel - magaddal is - jót tennél."
Nem tudom, hogyan került a csizma az asztalra, hogy érezted meg, a pár linkből, hogy könyvet írok, de gratulálok.
A folytatásból arra gondoltam, hogy személxesen az elnökünk szólított meg, de elhessegettem a gondolatot, mert Ő inkább tisztavízben utazik, te pedig őserdőben...
A spanyol francia neveltetésed kiérezhető soraidból így azt is meg fogom bocsájtani, amit ezután fogsz ebbe a topikba írni.
Ui.: Lehet, hogy nemsokára megjelenik itt egy olvasótárs, aki óva int mindenkit attól, hogy hozzászóljanak, mert ezzel csak a leendő könyvem szakszerűségét javítjátok.