atika001
2017.12.31
|
|
0 1
20022
|
Igen, ezeket találtam én is, ezért nem értem a bevonulás helyeként bejegyzett Nagyvisnyót, az nem szerepel a listában... Meg a 2 hónap múlva bejegyzett leszerelést sem... Bár azóta eszembe jutott, hogy elég sokszor mesélte, hogy nem sokat voltak a laktanyában, mert akkoriban forgattak valami filmet, ahova kellettek statisztának, katonákat és tömeget "alakítottak". Lehetséges, hogy pont a legkeményebb Rákosi években kiképzés után leszerelték Őket, és civil szolgálatként teljesítették a hátralévő idejüket? :O Bennem a "Talpuk alatt fütyül a szél" maradt meg valamiért, de az későbbi gyártású, viszont lehet hogy a hasonló című "Talpalatnyi föld" folytatásaként forgatott "Felszabadult föld" volt az, mert ott már kb. egyezik az időszak. De még készültek más tömegjelenetes filmek is, ilyen volt pld. az "Ütközet békében", bogarászom őket, bár felismerni biztos nem lehet, azt mondta, hogy Ő maga sem ismerte meg magát benne... Dióverő puskát emlegetett még, hogy az volt náluk a forgatáson, meg az akkori/későbbi nagy nevű színészeket. |
Előzmény: Hpasp (20020)
|
|