elemző999 Creative Commons License 2017.12.30 0 0 10345

A fejlesztésem egyébként ott tart, hogy szabadalmaztatható

(csomó változtatás késleltette, és nem lehet a beadottat már változtatni, tehát értelmetlen lett volna a beadás).

 

Beadtam egy komoly pályázatra is, ami a jövő év első negyedévében kerül értékelésre, lehet hogy elfogadják, de ki tudja, ez üzleti döntés is részükről, hasonlít a kockázati tőke befektetésre.

 

Csak a tömeg igaz a mostani elképzelésekhez hasonlítva.

Lehet bármekkor a tonnában mérve, és a tűztér is változtatható méretű.

 

Gyakorlatilag az új típus gyorsan megépül, pár óra és már fűthető, a tömeg növelése nem függ ösze az égési folyamattal semmit.

Így az egy nap alatt is kiegészíthető, vagy folyamatosan változtatható növelhető, kiterjeszthető, akármi.

A burkolat szintén nem függ össze sem az égési folyamattal sem a tömeggel, hanem csak a hőátadással, így cserélhető, változtatható a többi nélkül is.

Nem kell hozzá az építésnél semmilyen szakértelem, olyan mintha hazavinnél egy kész kályhát, amit mi legyártunk előre (LEGO rendszer) és a többit is leszállítjuk azután összerakod vagy összerakjuk mi.

Az alkatrész van bevizsgálva, mint pld egy Schiedel kémény. 

Aki betartja a technológiát az összerakhatja és kész.

Minőségbiztosítást lehet hozzá rendelni, ez lehet kéményseprő vagy szakmai szervezet is, vagy igazságügyi szakértő, aki megfelel.

 

Egyébként elrontani nem igazán lehet, 1 azaz egy óra alatt a kiszálló szakember is összeszerelheti, ez belefér a szállításba és a díjakba.

A többi meg csak rakosgatás, köze sincs az egész égési folyamathoz.

 

 

Kb ahhoz lehet a műveletet hasonlít mint amikor valaki elmegy PB gázpalackot cserélni és hazaviszi.

Össze lehet szerelni a gáztűzhellyel rosszul is, fel is robbanthatja magát, de az nincs előírva hogy ki kell hívni egy szakembert hogy a csavart ő szerelje fel, mert különben tilos lenne, pedig a gázpalack ezerszer veszélyesebb mint egy kályha.

 

Az idővel való késés és egyéb vacakolás nem a mi sarunk hanem a jogi eljárásoké, műszaki bevizsgálás, stb. Én fűtök vele most is.