feher64 Creative Commons License 2017.12.29 0 0 202

Kedves Fórumozók!

Segítségre és véleményetekre lennék kíváncsi. 2017.12.24-n lett a drága németjuhász szukám 7 éves. Az előtte való 2,5 héttel ezelőtt azt vettem észere, hogy csak ül és nem fekszik le a hasára, oldalára. Rohanás az orvoshoz, röntgen, ultrahang, és leszívtak a mellkasából 2,5 és fél liter vízet, majd közel 6 alkalommal voltam ugyan azon az állatorvosi helyen, de a 2,5 hét alatt a kapott gyógyszerek mennyisége nem változott, de a kutya többször vizesedet és nehezen vette a levegőt, persze volt citológiai vizsgálat csak azt mondták egy baktérium, és volt kardiólógia ahol mondták semmi szervi elváltozás, de az állapota nem javult.

 

Ez tarthatatlan volt számomra! Találtam egy teljesen más, mondhatom nagybetűkkel IGAZI EMBERI állatorvost, aki szinte 1 nap alatt megállapította a diagnózist, és többszöri kezelések/vizsgálatok után hajnal 1kor engedett haza, ezt nem akartam elhinni, hogy ennyire elhívatott.

Persze nem jó híreket kaptunk, a mellhártyáján apró tűszúrás formájában daganatok vannak szegénykémnek. Persze tegnap is kapott infúziót meg gyógyszereket és ma is megyünk vissza, mert vett le máshonnan is mintát, hogy a konkrét kiinduló pontot megtaláljuk.

 

Szóval abban szeretnék segítséget kérni, hogy ilyen esetben tudtok-e valakit ajánlani, esetleg onkológust, vagy kezelést, vagy hogy mi tud neki segíteni???

 

Előre is köszönök mindent!