Soká Creative Commons License 2017.12.28 0 1 49851

Valószínűleg a válaszadók 99%-a azt fogja mondani (bár nem olvassák már sokan ezt a topikot), hogy ebből a pénzből legfeljebb egy használt, 8-10éves tükörreflexes gépet tudsz venni.

De leginkább azt kellene tudnunk és főleg neked tudnod, hogy ez a bizonyos hobbi fotózás mennyire komoly elgondolás a részedről? Milyen előzményei vannak az ötletednek? Mobillal fotózgattál idáig legalább, vagy volt már valamilyen fényképezőgéped? És vajon milyen igényeid vannak a képeiddel kapcsolatban? Mert itt, és általában fotós oldalakon az az alapvetés, hogy cserélhető objektíves géppel kell fotózni, de ebből az alapigazságból kimarad a felhasználó igénye. Én például tökéletesen el tudom képzelni azt is, hogy vesz valaki egy jobbfajta kompakt fényképezőgépet (persze 50.000Ft-ért azt is csak használtan) és tulajdonképpen bizonyos határok között az is nagyszerűen használható.

De azt sem tudhatom, hogy Te például mennyire vagy hajlandó foglalkozni a képeiddel? Mert sokan nem tudják, hogy a fotók igénylik az utómunkát. Aki erre sajnálja az időt, az még hobbifotósnak sem nevezhető.

 

Szóval, milyen gépeket nézegettél az elmúlt 3 hónapban?

Előzmény: paszlivivi (49850)