Simplex-CG Creative Commons License 2017.12.11 0 0 6764

Tibor,

1) Mondjuk kezdjük ott, hogy meghívásos verseny, nincs kint a szabályrendszere, és a csapatom nem kapott meghívót :)

Egy másik meghívásos versenyen, mint ahogy azt veled is beszéltem privátban, tervezünk indulni (oda hívtak is).

Nem mintha én személy szerint alkalmasnak, felkészültnek tartanám, akár magamat, akár a csapatomat (akár más,

kevesebb önkritikával rendelkező versenyzőt), de ha ez kell, hogy végre abbamaradjon a "nemversenyzel" picsogás, hát legyen.

2) A maszkban plüsizést már nem tartom jó ötletnek.
Próbáltuk, nem jött be.

Még edzés közben, kontroll mellett is túl nagy találatok mennek be fejre, amik hosszú távon nem tesznek jót az ember agyának a tudósok szerint.

Igazából maszk nélkül ugyanaz a találat sokkal kevésbé rossz az agyamnak, így érzésre, szerintem azért, mert reflexből jobban féltem a fejem,

ha pucérnak érzem magam. Maszk nélkül fáj a pofim, esetleg vérzik is picit, de az agyam nem kalimpál annyira közben.

590 Ft a fehérvári OBI-ban egy egész korrekt védőszemcsi, én most vettem úgy 15-öt a csapatnak.

A merev nyakvédőt és a kukivédőt viszont kötelezővé tenném.
Előbbire kéne vmi gazdaságos és jó megoldás (a hemashopban most van reddragon, szerintem az plüsihez elég jó, és olcsó),

a kukivédőnél meg igazából a kompressziós nacis-betétes megoldás az egyetlen, ami működik, az meg ultra drága (15 rugó egy shockdoctor)

Előzmény: Szebényi Tibor (6762)