Borembukkk Creative Commons License 2017.12.06 -1 0 1

Gondolom több top 1 helyezésed van mint nekem, ha már így ki tudsz oktatni. :)

 

Elsüllyedt topikkal nem akartam foglalkozni, ennyi az egész. Valamiért az nagyon félre ment és így tűnt egyszerűbbnek. Nem tudom, azt ki milyen szándékkal hozta lére, nekem ezzel az a szándékom, hogy lehessen akár kezdőknek is kérdezni és ne legyen benne "magasan ülök a lovon használd a keresőt" típusú hozzászólás. 

 

De hogy legyen valami érdemi infó is, keresek vendégblogoláshoz partnereket a következő kategóriákban:

 

Fitness, életmód, egészség, divat, sport, diéta, fogyókúra edzés tippek, wellness programok. Nálam egyelőre ingyenes a megjelenés, csak viszont linket kérek, ha te is akarsz bele linket. Alapvetően ezt tudom felajánlani: Fitness Fiesta Magazin de ha érdekes, van több weboldal, ahol van lehetőség vendégblogolásra a témakörben. 

 

Vannak még blogjaim online marketing, weboldal készítés, linképítés, munkaerő piac, lakberendezés, építkezés témakörben. Itt is lehet ingyen írni, de kérek viszont publikációs lehetőséget. szerintem win-win szituáció.

 

Ha kérdezni akarsz, vagy értelmes együttműködés miatt felvenni velem a kapcsolatot, itt tudsz elérni: Seo tanácsadás, keresőoptimalizálás

És mielőtt nekiállnánk egymás weboldalait minősíteni, megjegyzem, nem vagyok megelégedve a sajátommal, de szerencsére van annyi munkám, hogy ne érjek rá vele túl sokat foglalkozni. A cél az, hgy találjunk együttműködő partnereket, azaz legyen win-win a végeredmény.

 

Előzmény: Wim Wendorf (0)