repcsepista
2017.12.05
|
|
0 0
1360
|
Véres tócsák... véres lábnyomok a levegőbe... 1.: Minden amit álmodtam marad a levegőbe...azaz nagyon kicsi esélye van hogy...JEWuka meg jewRussa kiütik egymást.. bár igazbu csak az van... lenne? -volna! -smirna! -fsss... 2.: Tróha... én Előbb Barackra...mert vissza hozza az amcsi??? - amcsi abcullakulaultimaka izráler lerébe... n.u.1.-háremhölgyika? Na a láthatalan pénz, meg pánzhatallmak mak mak mak... kezébe teljes yes egésszében az egész bagázsi zsizssstul s azontul? 3.: Vicca...maga BBu bujja rendkivül ügyesen...előbb belemárta Sárkan vérbe...na aki a legvérmesebb... nem akarok sokat kattogni...ha emlékeztek...az összes gazárbolcsi bulisok...hogy mindig akit odadobbta fe? - annak a töte a satuba...ládd fényképek..Párizsba jártál...láthatalanul egy nyul vagy... 4.: Fertelmesen bevérték a pocsojájájájjj...na én már előbb akartam felhivni a figyelmetek...na lássuk Bllondyt hogy vágja ki rezet a réz trombitájájájájj... 5.: Én szeretem Bloondyt...de 1776 MAGYARUSE USA AZ NINS MÁS MINT ORROTOK FOKHAGYMÁS...tehát ORSZÁGVILÁG CSAK MINT A MAGYARORSZÁGOK ÖRÖK MENNYORSZÁGOK..azaz mindenki kivétel nélkü MAGYARUSE -USA IS BENNE ÖRÖK TESTVÉR MAGYARJÉZUSA-ORSZÁGOK (NEM KIN DOM, MINDEN EMBER EGYENLŐ!!!) AMI MÁSKÉP...VAN BŐR A POFÁN DON??? 6.: Sóval...Bloondyék biztoszra mentek...ami már ...na most arra hogy... izráler egy ollan luk...amit örökké ké ké ké...dughatjuk??? Flynn-t meg ki tudja mák kiket...Vicca Dic Móric -kánk... 7.: Aminek történni ke...nemhogy ne ölj gondolátban sem hanem kezet NE emelj...na most ő is elkapta a cicát...egy cicca két 100... megfogta? - az icci pici egeret... 8.: Az egész a kitalált izráler (öngyilkosság???) tota lefegyverzése...amit látod... vagy ők is tudják vagy megtudhat hat hat hahaha...feneked pattogha ha ha ha... aha mi adunk neked...egyél sárt... 9.: Sóval Flynn...nincsak az egész U.N. kezdi megunni azt...na nem tudjátok elgépzelni sss...cak annyi...itt a föld allah meg belselyébe örök éjbe...egy óriás vagy több Égihajók...na az lenne hogy azok ...minden itt az..arra van ráállitva hogy azok akik csak fegyverek rettegjetek jatata jatata jatata...azok megszöknek... velük...a jók... Elmenünk mi égi honba...na meg vicca... az lenne az NAGY FÖLDRENGÉS MINT NEM NEM NEM...SOHA SSS... 10.: Troha...monduk ami lehetne ...amit már behabogtam tam tam tam... na adtam 1% kot hogy ecsetleg...na itt hallottam a hirekbe hogy Bloondy képes...rárottyantani rá rá rottyantotta... az ágy alláh duggintotta... 11.: Nincsak van 10 parancsal csal...vagy loccs...ollat loccs a véres pocsojájájájjj...Na most láttam a következő A MARIKÁT...(Maric Marica Marica...kérlek hogy légy az eném...) aki most...na Ő az...aki ha lehetne...akit a 666...meg Anti Grizz...Krézi Lady ...azaz ténleg AMCSI CSIBA BABA? - CSAK MINDENKI EGYENLŐ BARÁTA VAN!!! LEHET, LEHET? ...mellecsleg...az amcsi zsidók...nekik ez a a a...ÁlmUK alma... ...Isten báránya breheheheee... |
|