mindegynik Creative Commons License 2017.12.02 0 0 63

A Newmenu, amit én telepítettem az MMC-re sajnos csak cirilloroszul tud, most tanulom újra:-) Ez a telepítés nem írja felül az eredeti menüt, az bármikor elérhető továbbra is illetve a Newmenu törlése (uninstall) után visszaáll a gyári állapot. Azonban a gyárilag telepített can driver-t (1.3) célszerű frissíteni - furcsamód - az 1.1-re a bővebb lehetőségek miatt. Természetesen ez is visszaállítható 1.3-ra.

 

Még a kezdet kezdetén, a gyári állapotú MMC nekem egyszer lefagyott, (Windows CE) ezt újraindítással megoldottam - bekapcsolt állapotban a kikapcsoló gombot kell kb. 10 másodpercig, de egészen addig nyomva tartani, míg a kütyü újraindul (soft reset). Hardware reset az akkusaru pár percre történő leszedésével lehetséges. A normál ki-be kapcsoló csak alvó módba teszi illetve éleszti fel a rendszert.

 

Ha valaki telepíteni akarja a NM-t, szívesen írok lépésről lépésre leírást a hogyanról, de tudni kell, nem vagyok számítógép guru, winhez meg pláne nem értek. A pc-men Linuxot használok már vagy 15 éve.

Előzmény: FuTomi (60)