charlie21
2017.12.01
|
|
0 1
19916
|
Egy tavaszi nyílt nap Győrben a légvédelmi ezrednél. Sok éve megyek ha tudok mert a légvédelem mindig a szívem csücske volt. Az egész laktanyás mászkálást ilyen telepített osztályoknál kezdtem. Aki ismer tudja hogy gyakorlatilag az összes honi légvédelmi osztály területén jártam. Csak azok maradtak ki amik most más céllal aktívak. És megint meg kell hogy köszönjem itt Hibácskó Ferenc támogatását ebben, sokat tanultam tőle!
Szóval Győr nyílt nap. Ami maradt a magyar légvédelemből az itt van. Jól érzem itt magam , ismerősök és ismerős technikák, annyival fűszerezve hogy volt délelőtt egy hatalmas felhő szakadás. Nem baj addig ittam egy sört a kantinban. Volt egy bemutató a sport pályán , amolyan békefenetartó bemutató. Örömömre ott voltak hagyományőrző barátaim is, egy régi fegyverrel, csináltam is róluk sok képet, állítólag talán majd egyszer megjelenik a sajtóban is. A végén találkoztam a volt zsámbéki múzeum darabjaival is , szépen rendbe hozva. Jó így látni őket. Utána most már évek óta egy hihetetlen vagy 200 éves étteremben Győrben ebéd, csakis halászlé meg házi pogácsa, köszönöm a győri barátaimnak! A kis baráti társaságunk a Győr-Veszprém- Budapest tengelyben jött létre, mindenhol halmozottan sok objektum :-) |
|