princeofwales Creative Commons License 2017.11.28 0 0 557

Bizonyára sokan kerültünk abba a helyzetbe, hogy nem tudtuk biztosítani kedvencünk napi mozgásigényét. Sokszor rajtunk kívül álló okok miatt történik, de mégis megesik. 
Ők is ugyanúgy szeretnek kimozdulni, játszani, ismerkedni, ahogy mi. Számukra a sétáltatás a kikapcsolódás. 

10 éves tapasztalattal, kiképzői oklevéllel rendelkező állatbarát vállal Zuglóban /14 ker./ vagy egyéb kerületekben megbeszélés szerint.
* kutya vagy macska gondozása napi többszöri látogatással, etetéssel, sétáltatással, cicák esetében WC tisztítással, simogatással 
* ha elutazna vagy nem érne rá, kutyáját nem kell idegen környezetbe adnia, hiszen saját, területén vállalom felügyeletét, mindennapi sétáltatását. Kérésre ismerős vagy szomszéd segítségével elvégezhető a bejutás, ha nem tartózkodik otthon a gazdi. 

Pont a kertben tartott kutya él ingerszegényebb környezetben: neki általában sokkal kevesebb séta és foglalkozás jut, mondván hogy úgyis 
kint van a kertben egész nap. Így aztán nem találkozik kutyahaverokkal, új szagokkal, élményekkel: ő van igazán bezárva, nem a lakásban élő kutya, aki jó esetben napjában háromszor-négyszer is kalandozni indulhat a gazdájával a környéken. 

Ha kertben tartjuk a kutyát, akkor is legalább naponta egyszer sétáltatni kell, hiszen csak a közös séta során találkozhat más kutyákkal, érhetik számára oly fontos idegen szagingerek. 

 

Megbeszélés szerint napközit és panziót is tudok biztosítani foglaltság függvényében, mivel nálam a kutyusok nem kenelben, hanem velem, a lakásban laknak. Így sokkal könnyebben viselik a változást főleg a lakásban tartott kutyák. A lakásban, gazda mellett lakó kutyák gyakran nehezen viselik a keneles tartást, még ha csak pár napról is legyen szó.

 

Egyéb kisállat panziós elhelyezését is tudom vállalni /tengerimalac, törpesün..../ hiszen az ő biztonságos elhelyezésük ugyanolyan fontos mint nagyobb testű háziállatainké.

Érdeklődni: 
a 20/559 8368 számon lehet vagy a nagykrisztina13@freemail.hu címen.