SweetAndrea Creative Commons License 2017.11.27 0 3 16240

Igazatok van alezredessel a megalázás terén. Az egyik fél szenvedi el vagy az emberséges köztes állapot. Én még nem is részleteztem a majdnem minden napra jutó szuper ötleteit. Közűlük legemlékezetesebb és legtragikusabbak az alábbiak.

Kitalálta a "12 pasi project"-et, ami alapján 1 év alatt minden hónapban új pasival kell lefeküdnöm és a végén a legjobbal folytatom. A győztes pontozás alapján került volna kiválasztásra. Pontozási szempontok: kinyalás megléte és minősége, intim mérete, orgazmusaim száma, kilőtt ondómennyiség (kevés 1 pont, közepes 2 pont, sok 3 pont), belém élvezésért 2-szeres szorzó. Nem védekeztem, de elvárta hogy úgy is történjen. Kinézete és odaadása 5-ös skálákon...

A feltűnően elegáns buszsofőr haverjának is be akart ajánlani, aki már sok utasával volt és biztos engem is megmászna. Ha a hét elején szól neki, hétvégére már össze is tudjuk hozni. Külön izgalmas, ha egy ilyen nagy macsó kefél meg.

Az ilyen agyrémek már csak olajak voltak a tűzre. Engem az bántott a legjobban, hogy a végén már bárkinek odadobott volna, hogy jót élvezhessen rajta. Ha az ember egy kicsit is szereti a párját, nem képes ilyet tenni vele.

Mindegy, mindezek már a múlté. Már túltettem magam rajta és tovább léptem.

Előzmény: olegnagy (16237)