XANTIi Creative Commons License 2017.11.26 0 0 5100

Ki uszít? Ki költ adómilliárdokat gyalázatos plakátolásra? Ki költ adómilliárdokat hazug levélkampányokra? Pusztán ellenség csinálás céljára. Amit majd nagy vitézül le is lehet győzni? Esetleg képes vagy rá és magad is elhiszed azt a töménytelen hazudozást?

Ki árult letelepedést devizáért külföldieknek?

Az rendben, hogy a qrmányod megvédi az országot. Bár bevándorlóktól felesleges, mert ide még az albán kecskepásztor sem akar bevándorolni. Legfeljebb csak a papírok megvszerzése miatt, aztán go west! Mindezt gyűlöletkampányok nélkül is megtehetné. Ahogy alapvetően fontos dolgok esetében, amihez pedig igenis köze volna mindenkinek, erőből és minden "konzultáció" nélkül döntenek. Lásd az energiaszektor teljes orosz kiszolgáltatottsága.

De könnyebb uralkodni egy szétszabdalt, egymást is ellenségként kezelő népen. No ezért is ez a gyalázatos uszító heccelés mindig valakik ellen. Csak ez az egymásra is acsarkodó, ellenségkereső ország lemarad és egyre reménytelenebbül kiüresedik. Már nem csak a diplomások, hanem a szakmunkások, a művészek akik elvándorolnak hanem a fiatalok nagy része is ezt tervezi.

Ez az igazi hazaárulás!

Jöhetsz személyes gyalázkodással. Ahogy Finkelsteintől tanultátok. Az eredménye egy szánakozó mosoly és legyintés!

Menj inkább templomba és gyónjad meg azt a mérhetetlen aljasságot amit a te nevedben is elkövetnek a hatalmuk megtartása céljából ezek a maffia tagok. Élükön a Keresztapával és a helyi kis kápókkal.

Előzmény: improduktiv (5098)