"Hiszen láthattuk, hogy megtörténtek az esetek."
Max. annyit lehetett látni, hogy "én is voltam valaki" szerep eljátszása történt az esetek döntő többségében.
"Valószínűleg vannak olyan cégek, ahol a vezetők okkal nem merik vállalni a karácsonyi bulit."
Picit belegondolva a döntéshozói szerepbe.
Olyan hangulatot sikerült ezzel az "velem is" hullámmal teremteni és még hozzájött a nem is tudom melyik országban a metrón nem szabad a "hölgyeim és uraim" kifejezéseket használni rátetőzött, ha jól emlékszek az Angliában levő középiskola botrány, mert a tanár lányoknak szólította a lányosztály tanulóit, kinek hiányzik egy szaftos média lerohanás egy esetlegesen benarkózott alkalmazott vádaskodása miatt.
"Igenis meg kell változnia bizonyos dolgoknak."
Igazat adok, de az alaptalanul vádaskodókat illesse ugyanolyan büntetés, mint a megvádoltakat. Három hétig arccal, névvel, telefonszámmal minden média, amelyik közölte a "molesztálást" helyreigazításként első oldalon nagy betűkkel az alaptalanul vádolót tegyék közszemlére. Jaj, hogy azt nem lehet, mert sérülnek a személyiségi jogok? Az alaptalanul megvádoltnak hol voltak a személyiségi jogai.