bord444
2017.11.20
|
|
0 0
2886
|
Csütörtök éjszaka hálózatfejlesztés,karbantartás volt a thome-nál,éjszaka 2-3 óráig nem tudott csatlakozni a modem.Azt hittem elromlott ,de utána rákerestem a honlapjukon és írták,hogy karbantartás 0-5 óra között.Valószínű ez okozhatta a gondot,általában karbantartás után furcsa dolgok történnek.Nálunk 3 éve az egyik ilyen karbantartás óta nem lehet kikapcsolni 2 beltérit,illetve csak a hátulján a kapcsolóval.A szerelő mondta,hogy a szoftverfrissítés miatt van,és hogy már ilyen marad:)Ha kicsit visszaolvasol 2873-as hozzászólás,ott a wifi ment el.Valószínűleg a tv-d hdmi portjai jók,szóval ha a tv szerelő kicseréli kb 20000ft-ért akkor is ugyanaz lesz a baja.Próbálj meg más eszközt is rákötni hdmi-vel pl laptop-ot,szerintem működni fog. Ha sikerül aktiválna a másik hdmi portot gondolom az is szaggatni fog.A thome vélhetően kapott pár száz telefont ,azoktól akiknek hasonló tipusú tv-je van.Szerencsés esetben már töprengenek rajta mit basztak el,talán 1-2 hét alatt javítják.Persze az is lehet,hogy tényleg csak a tv hdmi portja szállt el,de én nem arra fogadnék:) |
Előzmény: -Smiley- (2884)
|
|