etomcat Creative Commons License 2017.11.14 -1 0 33197

> HAARP...A balfasz konteós topikok odébb vannak...

 

https://www.youtube.com/watch?v=rUEfDJoKHAE

 

HAARP recording before the IRAQ-IRAN EARTHQUAKE.

Recorded with SDRuno SOFTWARE on 2017 november 12 from Canadian receiving station.
Intercepted transmission of HAARP Alaska station. At the same day an EARTHQUAKE happened in the Midle East, at least 400 people passed away at the Iraq-Iran border. Video published on Nov 13, 2017 by Arpad Vadasz.

 

Nem tudom az iráni ballisztikus rakéták el tudnák-e érni Alaszkát vagy elég pontosak-e hagyományos fejjel a 15 hektáros létesítmény, illetve az azt meghajtó 5 nagy dízel-elektromos mozdony kiütéséhez? Szerintem Alaszka oroszoktól megvett gyarmat lévén nem tartozik a NATO V. cikkely hatálya alá, úgyhogy felőlem az irániak nyugodtan próbálják meg kilapítani a HAARP-ot.

 

(Azért nem tök érdekes, hogy mindenütt van nagy földrengés, Dél-Amerikában, Japánban, Közép-Keleten, csak éppen Kaliforniában nincs - pedig a tudósok szerint SF és LA már 30 plusz éve nem lenne szabad, hogy létezzen, mert 100% valószínűséggel járt volna nekik M7,5-es rengés. Valaki azt onnan valahogy eltereli, hogy mások dögöljenek meg a jenkik helyett. Amikor 2000-ben lejárt a geofizikai hadviselést tiltó ENSZ egyezmény, egyedül az USA vétózta meg a hosszabbítást.)

Előzmény: molnibalage (33150)