Pranit Creative Commons License 2017.11.08 0 0 939

Szóval a terv úgy néz ki nálunk, hogy jövö szeptember, utazással együtt gyakorlatilag 4 teljes hetünk lesz rá. 

 

Repülésre 2 opciónk van, valószínüleg az Air New Zealand-ot fogom preferálni Frankfurt-London-Los Angeles-Tahiti útvonalon, visszafelé pedig, mert valahogy vonz az ötlet, hogy körberepüljem a földet :), Tahiti-Auckland-Singapore-Frankfurt. De mire foglalunk, január, de február elején legkésöbb, lehet meggondolom magam és nem bonyolítjuk, és visszafelé is LA- keresztül jövünk.

A másik opció Air Tahiti Nui/Air France Párizsból, 1x-i átszállással Los Angelesben, kB. 200 €-val drágább fejenként, ami talán megéri a második átszállás megspórolását (viszont Frankfurtot egyszerübben elérjük, mint Párizst, No-ban élünk), plusz az átszállási idö is rövidebb, de valami miatt az Air France nem szimpatikus, így emiatt egyelöre az elsö verzió a valószínübb.

 

Ami biztos, hogy Air Tahiti Pass-sal fogunk a szigetek között repülni.

https://www.airtahiti.com/multiisland-fares

3 sziget biztos, Tahiti, Moorea és Bora Bora. 4.-nek Tikehau látszik biztosnak, ehhez már mindenképpen Bora Bora-Tuamotu Passkell, így az 5. szigetet majd a benne foglaltakból kell kiválasztanunk, de valószínü Rangiora lesz, de ez még képlékeny, bele kell ásnom magam mélyebben a szigetekbe, hogy hová érdemes.

 

Nem vagyunk hátizsákos turisták, de megvannak azért anyagilag a határaink, így majd ennek megfelelöen kell szállásokat keresnem. 

Egyelöre ennyi a terv, várok a jövö évi szabadságom engedélyeztetésére a munkahelyemen, ha az megvan, elkezdek részletekbe menöbben foglalkozni a dologgal.

 

Azt írtad nektek megvolt a terv januárra, ti miben gondolkodtatok? 

 

 

Előzmény: Utazó666 (937)