Mákosmalac Creative Commons License 2017.11.06 0 0 174134

Sem az önbizalom erősítése, sem a vásárlói elégedettség növelése nem volt a célom....egyetlen dolog vezérelt, többiekhez képest fél ár alatt megkaptam a nem tervezett cseredarabot. :-)  Akitől vásároltam a gépet, nem egy kimondottan műszaki beállítottságú emberke, még a felsőszűrő csavarját is elroncsolta megfelelő szerszám hiányában, így soha nem nyúlkált a gépbe. Valamikor ezen a fórumon vásárolta, többek ajánlásával, és boldogan használta, tisztította. Tíz másodperc alatt kiszedtem a csavart, gondoltam szétkapom, új szűrők, tömítések és go....jöhet a kávé......lett meglepetés. A kazán szivárgott, amit nem vehetett észre, mert el is párolgott belül, csavarok rommá rohadva. Hasonlóan törhetett a kazán, mint az alanti képeken, viszont az a valaki csodásan megmókerolta, majd jól eladta. Hülyére kenve kívül-belül fémragasztóval, amit a tisztítószer jól megmart belül....zöldesbarnás takony, fehér habos alu oxid körülötte. Majd frászt kapott a srác, mikor elmeséltem milyen vízből ivott fincsi kávét.....lövése nem volt, milyen belülről a gépe.

Szóval itt sem csak szentek teremnek, hogy kitől vette nem érdekel, lehet ő sem tudott róla, lényeg, van egy átnézett, szupi Babym. :-))

Ő az:

Előzmény: Mylord3 (174133)