Lady Mariposa Creative Commons License 2017.11.05 0 0 512

Sziasztok!

Én Győr - Moson - Sopron megyében élek, de azért leírom a tapasztalataimat. A Netcart nem ajánlom senkinek. Én most náluk vagyok. 

 

Az ügyintézéssel alapból nincsenek gondok, kedves csajokkal találkoztam eddig. Amit felháborítónak tartok, hogy a szerződésben kiemelték a 20.000 ft (!!!) átnyargalási díjat - ahogy én hívom -, amit akkor fizetsz, ha sulit váltasz. Oké, semmi gond. Miért is váltanék? - Gondolja az ember. Amit POFÁTLAN MÓDON nem emelnek ki előre, hogy 2-3 hónap a várakozási idő a vezetésre. Ezt most tudtam meg.

 

Mint tudjuk, a sikeres KRESZ vizsgától számítva korlátozott az időnk a jogosítvány megszerzésére és noha a legtöbb embernek időben sikerül mindent teljesíteni, ezzel negyed évet is elvehetnek belőle. Nem tudom, hogy törvényesen ebbe bele lehetne - e kötni, de ilyen pofátlan átnyargalási díj mellett én bármilyen panasznak helyt tudnék adni. 

 

Száz szónak is egy a vége, ezt a sulit senkinek sem ajánlom. Én csak jókat hallottam róla, de ilyenekről eddig szó sem volt. Kíváncsi leszek, valójában mennyit kell majd várnom. Minket nem vágna földhöz az a 20 ezer forint, de talán van, akinek sokat számít. Ezért inkább kerüljétek. Máshol ennek a töredékéért válthattok, ha töketlen az iskola.