Törölt nick Creative Commons License 2017.11.02 0 0 86

Sajnálom, hogy kihalt ez a topik, bár az Önhöz hasonlóakat én nem kívánom ide.

 

Két alapkérdésem van magához: 1. tudja-e Ön egyáltalán, hogy pontosan (név szerint) kik és mit tanítanak az Óbudai Gimnáziumban? 2. Miért csak márciusban ébredt rá, hogy a gyermeke nem a megfelelő intézményt választotta?

 

Mindkét kérdésemhez magyarázatot adok.

1: ha tisztában lenne azzal, hogy pontosan kiket is takar a "tanári kar" nem fogalmazna így. Én 6 évet töltöttem ebben az intézményben, gyakori tanárváltásokkal. Szinte az összes oktatót ismerem, közülük senkiről nem állítanám, hogy "erkölcsi fertő". Persze, van 1-2 személy, akik nem éppen a legjobbak, de ilyen mindenütt van.

2: Ha a gyermeknek nem megfelelő/nehéz az iskola, az általában két hét, legfeljebb két hónap alatt kiderül. Voltak osztálytársaim, akikkel ez előfordult, rögtön iskolát is váltottak. Meg azért nekem sem volt rózsás a helyzetem, de a teljesítményemen ez nem látszott.

 

Az előttem szólóhoz csatlakozom. Írjon érveket, amik alapján engem, vagy bárki mást meg akarna győzni, hogy ne ide írassa be csemetéjét. Magyarázat nélkül nekem sem mond semmit az, hogy maga szerint ez a (szerintem nagyon jó) iskola "förtelmes" (nem tévesztette össze talán az Óbudai Árpád Gimnáziummal?). Mire alapozza az "erkölcsi fertő" kifejezést? Talán bántották a gyermekét az oktatók (akár szóban, akár tettlegességig menve)?

 

Elfogadom véleményét, de indok nélkül ne állítson valótlan dolgokat az intézményről és dolgozóiról.

 

Köszönöm, ha válaszol.

 

Tiszteletem!

Előzmény: attila.jános (84)