Hidd el, nem feszegetem. A kinai gumi - amit ettol fuggetlenul senkinek nem ajanlok az arokrepedezesek miatt(nem csak nalam) - boven jo volt. A mostani Laufenn, az nagy 0. Hasonlo arkategoria, gondoltam legyen 'markasabb'. Hiba volt. Ezek utan inkabb megnezem a tesztek ezen reszet. Ugyan azokon az utakon jarok, jo minoseg, nincs katyu. Jegen egyszer Nokiannal megtortem egyik autom elejet. Onod eso volt, parkoloba be, aminek az eleje fel volt sozva, de mashol nem. Hegyen volt. Elotte sehol semmi jeg, ahogy rafordultam a parkolora, a sos reszen lefekeztem kb 5-re, majd a jegesre raerve(a fekbol jottem ra), meg talan gyorsult is az auto, miutan lejtett. Kocc lett csak, semmi komoly kar.
Continental jeges parkolo, BMW, Audi, Skoda csak kuzdottek az alig emelkedo parkoloba, es miattuk nekem is meg kellett allni. Na, akkor maradunk itt gondoltam. Es nem, elindult, kikerultem mindenkit, es bealltam a felso parkoloba. Nem 20-al, orultem, hogy 5-el ment. Mert az jeg volt. TS8xx volt, de hoban meg szornyen teljesitett Nokianhoz kepest. Pfff... Fiatalon egyszer mentem ra jeges reszre. Egyenes, hosszu ut, az elje feher havas volt, de 100 nem volt problema, sehol senki, mezon vegig latni. Jott az erdos resz, lassitsunk. Haha... semmi, csak ABS. Ok, akkor motorfek, 30. Ott mar elment, meg kijottem a nyomsavbol, ott havasabb volt. Pont eennyi jeges kalandom volt elmult 17 evben.