Nem ismerem ugyan a CUB-ot, de sok módja lehet.
Az Innován vákuumos benzincsap van, ami a szívócső vákuum hatására nyit. Tehát ha lehúzod a karbiról a benzincsövet akkor nem folyik le a tankból, de ha simán szájjal megszívod a benzincsaphoz menő csövet akkor megindul, és le tudod ereszteni. Az Innován 2 vákuum cső van, az egyik oda megy, a másik a PAIR rendszerhez, rá lehet jönni gyorsan melyik melyik. Ha egy nagy fecskendővel csinálsz vákuumot az kényelmesebb, de szájjal is megy. :-)
Másrészt lehet kis szereléssel hozzá tudsz férni a benzinszűrőhöz, széthúzod ott a csövet és leereszted ott.
Vagy ha nincs benne sok akkor leszívatod fecskendővel vagy ha van repülőmodellező ismerősöd akkor lehet megmaradt neki a régi időkből a kézi tankoló pumpa, ezerféle megoldás lehet erre. Ha hozzáférsz a karbihoz akkor én az első megoldást csinálnám, persze utána még be kell indítani hogy a karbiból is elfogyjon a benya.
De az is teljesen jó, hogy prémium üzemanyagot tankolsz bele, én MOL 100-ast szoktam ( mondjuk amúgy is mindig ), az nem fog bedögleni a pár hónap alatt szerintem.
Pénteken egy kis baleset érte a régebbi Innovámat, becsúsztam egy autó alá, elég hirtelen taposott a fékre, jó töredezett kifényesedett aszfalt volt,és azt gyanítom kicsit bekapott a hátsó fék, esett az eső, ilyenkor ezt szokta. :-) A tempó nem volt nagy, a károk szerencsére szintén nem nagyok, a lábtartót gyorsan visszatapostuk, az indexet megragasztottam, a kipufogót viszont jól behorpasztotta az autó vonóhorga, azt tegnap visszahajlítottam, hogy különösebb feszülés nélkül a helyén legyen. Majd télen csinálom meg rendesen, elvágom és megkérem egy barátom hogy hegesszen be egy új darabot awi-val. Keletkezett pár újabb repedés a burkolaton, de hát az a legkevesebb. :-) Mindenesetre mázli, hogy nem a blokkot kapta el a horog. A moci mindenesetre robog tovább. :-)