cuckold34 Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 16172

Sziasztok!

 

Rendszeres olvasói vagyunk a fórumnak a párommal. 

Igaz, hogy az elején mi is bele-belefutottunk pár kamus pasiba vagy képgyűjtőbe, de higgyétek el a kitartásnak mindíg megvan az eredménye. Jelenleg több olyan fix házibarátunk van, akikkel folyamatosan kiélhetjük cuckold szexuális álmainkat, vágyainkat és tényleg mindenki közös megelégedésére. Csak a szabályokat és vágyakat kell tisztázni előre. Azontúl a határ csak a fantázia és az adott szituációtól függ.

Nyilván jó helyen kell keresgélni.

Nem szeretnénk őket reklámozni, de mi partnereinket ezen a fórumon illetve a cuckoldportal.hu és a  goldengate.hu oldalak társkereső hirdetéseiben találtuk meg. De ezzel sokaknak biztos nem mondtam újat. 

A férfiakat is bíztatni szeretnénk, hogy higgyétek el Magyarországon is rengeteg pár keres olyan pasit aki jó megjelenésű, intelligens, bátor és nem utolsósorban potens az ágyban. Igazi élmény egy -egy ilyen pasival az ágyunkat megosztani. Tehát csak bátran kedves párokat kereső pasik!

 

Talán nem sokat tett hozzá a fórumhoz a véleményem, de szeretném ha segítséget nyújthatnék kicsiny Cuckold hazai közösségünk néhány tagjának!

 

Szép estét mindenkinek!

 

Puszi:

zita