Hobbit_G Creative Commons License 2017.10.24 0 0 144980

Szia

Már megvettem én is ezt a ragasztót, ott pihen a kocsiban :D

A mester féle az kinyomópisztolyos és már eleve alig bírtam kinyomni a pisztolyból. Valószínűleg az is betesz, hogy nem 23 fok van a garázsban, hanem kintihez képest +5 fok kb. Na most amit kinyomtam van 5-10 másodpercem a taknyoláshoz, mert az nem kenés, ahogy elhúztam a spaklit már szinte száraz volt, újabb húzásra már nem volt idő :)

No így evvel dolgozni nem lehet. Biztosan nehéz cuccokra kenés nélkül van kitalálva, mert azt is írja, hogy csíkokban hordjuk fel a két anyagra, nyomjuk össze őket, majd válasszuk szét, várjunk 10 percet és erősen nyomjuk össze. No most ez marhára nem jó az élfóliázáshoz, de ezt adták Kőházynál, de tanultam belőle, hogy nem mindig kell rájuk hallgatnom :D

Ha ez csak 2x olyan folyékony már siker van.

Egy ilyen kis élmaró nagyon jól jönne, nekem csak egy mt362 van, ilyen élvágásra viszont szinte használhatatlan, túl nehéz :D Szemezgetek nagyon egy legkisebbel, de annak meg lehet nem lenne értelme, így lehet eladósorba kerül az mt362 és lesz egy 710w kis élmaró makita. Úgy gondolom nekem az is elég lenne. Csak az bosszant, hogy anno ezt is néztem és inkább a batár mellett döntöttem, ami részben jó, egyengetéshez imádom a 30mm tisztítófejet, de egyébként nehéz és nútmarásra amúgy is inkább asztali fűrészt használom ha lehet.

Ha több ilyen szekrénymunkám lesz akkor tuti lesz vmi, most marad a szike és kis csiszolás utána :) Cserén még agyalok, csak felreppent ilyen gondolat, kényelmetlensége miatt nem szeretem használni, viszont evvel mehetnek a kínai marószárak, élmaróban nem feltétlen.

Előzmény: Egy griff (144955)