mitarbeiter74 Creative Commons License 2017.10.24 0 6 16166

Végre történeteket is lehet olvasni!

 Múlt héten mi is el döntöttünk hogy bele vágunk a társas örömökbe. Azt hittem sosem lesz ilyenben részem mert eddig a baratnőim vagy nem voltak ilyen beállítottságúak vagy mire oda kerűlt volna a sor már külön utakon jártunk.

 Paromal aprilis óta vagyunk együtt és egy félenk szegyenlős nőnek ismertem meg. De a szex nagyon jó volt egyre jobban felszabadult. Ezért faggattam hogy mit szeretne igazán. Ki derűlt hogy minden vad dolgot ki akar próbalni. Már a gondolat is nagyon felizgatott minket hogy egyszerre többen kényeztetjük szex közben fantáziáltuk róla es hatalmasakat elveztünk, ki jött egy igazi kis kurva az amugy szegyenlős kedvesemből! 

Vasárnap adtam fel egy hirdetést hogy nem e ér ra valaki. Volzak jelentkezők rendesen de mint az lenni szokott csak levelezni akartak páran.  De egy pasi végülis el jött.  Kedves normális normál mérettel. Nem beszélgettünk sokat mert tuudtuk miért jött és kedvesem már nagyon nedves volt. Csókolgattuk simogattuk felváltva nyaltuk szopottt minket. Aztán kérte hogy dugjuk meg. Én kezdtem és rendesen meg is tettem. Sajnos a pasi gyors tuzelőnek bizonyult már a szopásnál majdnem el ment. J kezdte el dugni de nem ment mert ahogy hozzá ért a forró puncihz már majdnem ment is. Próbálta magát tartani de készen volt teljesen. Igy én dugtam tovább.de őt már csak szopogatni lehetett. Majd megint J kedte dugni és azonnal a fenekére élvezett.  Én meg tovább dugtam aztán egyszerre mentünk a menybe hatalmas élmeny volt még igy is. J el ment mi meg ujra egymásnak estünk.  Biztosítottam szerelmem hogy semmi féltékenység nincs bennem. Most azon fantáziálunk hogy megyünk tovább.  Párcsere gang bang és ami bele fér. Azt hiszem nagyon izgalmas élet áll előttünk. 

 Ha valakinek nem tetszik a fogalmazásom sajnálom