Csabesz1234 Creative Commons License 2017.10.22 0 0 9974

Egy augusztusi hozzászólásodra reagáltam, miszerint nagy a pára... mi köze ennek a szmoghoz? Kicsit  azt érzem, hogy mindenkit, minden áron (még magadat is) meg akarod győzni, hogy szuper helyen vettél házat... sajnos Őrbottyán ilyen volt és ilyen marad, ezen nincs mit szépíteni. Egyik része sem kiemelkedő, mert mindegyik része 27 év hátrányban van. Soha sem lesz rendezett egyik része sem és nem veszik észre (mint pl Veresen) hogy a tavak környéke igen vonzó lehet és gyönyörű ha arra fejlesztési pénzeket áldoznak pl Ivacs. Ettől jobb levegő már nem kell mint ami itt van. A füst a bottyáni részen sokkal durvább, és mint tudjuk a füst felfelé száll, az nem marad ”mélyedésben” főleg nem szélcsendben :)

Én a bottyáni részen nőttem fel, ismerem minden utcáját... lehet szeretni Őrbottyánt, legalábbis azokat megértem akiket minden emlék ideköt. 

Azok akik kiköltöztek pestről mert az Önkormányzat hamis ígéreteket mondott (lesz út meg minden) azokat egy picit sajnálom hogy a környék legelmaradottabb és legrendezetlenebb településén kötöttek ki. Ettől függetlenül szeretem bottyánt de az elmúlt 27 év vezetőségének “munkája“ most látszik csak igazán... a büdös nagy semmi!!!

Előzmény: Törölt nick (9973)