kokori
2017.10.19
|
|
0 0
16763
|
Én is Takátshoz járok de én az 1 sebészetre a klinikákon az ugye állami. Kicsit várnom kell de a magánorvosokkal is!! ellentétben őt bármikor felhívhatom és elérhetem telefonon is. Az Endomedix és a Professional magánklinikákon voltak két doktornéninél is ahol százezreket hagytam ott tavaly és még idén év elején. Kb 4 ultrahang , vagy 3 gyomortükrözés 1 vastagbél altatásban rengeteg vérvétel és kilégzéses tesztek. Ezek az intézmények abban jók hogy korszerűek és nem kell sokat várni de az orvosok, de ugyanúgy nem tudna semmit és a legtöbbje csak az alapköröket futja meg. tudjátok mennyit szenvedtem és szenvedek.. közel már 2 éve és idén májusban jöttek rá az orvosok (Takáts doki ) hogy fruktóz érzékeny vagyok és a hasnyálmirigyem is alulműködik. Persze ez hozta magával a többi bajt mert későn vették észre a savasságot a hasi panaszokat , refluxot. Ebben a két magánklinikán még meg sem említették hogy esetleg ennek az embernek nem pszhiés fájdalmai vannak hanem valami felszívódás probléma. Megtükröztek mindenhol és kész ,azt mondták semmit nem találtak pszhiés. És elfogytam közel 2 év alatt mint a ropi. Közben meg a hasnyálmirigyem nem termel elég enzimet és ezért később már fruktóz és cukorproblémáim lettek. Pl az Endomedixnél fel akartam hívni a dokinőt egy gyógyszerrel kapcsolatban hogy hogy kell szedni ,de nem lehetett vele beszélni csak ha bemegyek hozzá és fizetek a kontrolért. Azt hittem rosszul hallok! Ezeket az orvosokat nem is látogattam többet. Aki meg alulról tükrözött 90 ezerért altatásban este 8 kor volt vége mire felkeltem az altatásból ő haza ment!! Értitek ott álltam egy tükrözés után és a dokinő hazament és azt sem tudtam mi van. Akkor volt fekete ,véres székletem). Azt mondta az aszisztens aki ott maradt kis polip , majd 2 hét múlva érdeklődjek persze pénzért és a szövettan miatt. A mostani eset volt a legmulatságosabb és a legbosszantóbb is egyben Takáts doki elküldött az Endomedixbe hogy a cukorterhelést ott csináltassam meg mert ott az államiban nincs ilyen lehetőség most, délelőt 10 órára megvolt erre rá 2 órával az aszisztens még vett tőlem 14 ezerért egy helikobakter tesztet amit csak éhgyomorra lehet megcsinálni . Értitek ! előtte megittam 3 deci tömény cukoroldatot és utána csinálta meg a heliko tesztet!!! Másnap gondolkoztam ez így nem lesz jó az Endomedixben azt mondták semmi baj (a vizsgálat pozitiv lett) ,de felhívtam Takáts és egy másik dokit is azt mondták így nem lehet mert az teljesen éhgyomorra kell fújni. Utána még el kellett mennem 1 ujabb kilégzésre mert fars volt a végeredmény....persze hogy negatív volt. Sajnos a magánklinikákon is azok vannak akik az államiban csak délután még pluszban valahol dolgoznak. De nagyon kevés a jó doktor. Vadnai Mária akit olyan nagyra tartanak ,azt mondta nekem tavaly mikor 1 hétig véres volt a székletem (mosolyogva) hogy biztos szilvalekvárt ettem attól van. Akkor mentem utoljára hozzá. Takáts profi , kicsit lassú de ott van a szeren ,bár ezeket a problémákat amik nekünk is vannak sajnos általában mi magunk kell hogy meggyógyitsuk. Boccs a hosszú terjedelemért:) |
Előzmény: _juno_ (16762)
|
|