kürtök Creative Commons License 2017.10.18 0 0 49750

"mert a tükrös gépekre egy szűk körön kívűl nem nagyon van igény már." - hát akkor az fotós világ jól el van tájolva... 

A sony nem szar önmagában, de az, hogy nincs elterjedve, szerintem önmagáért beszél. A párbeszéd igenis ott kezdődött, hogy valaki száz rongy körül gépet akart venni, erre ajánlasz neki egy ilyen vasat. 

Rendszeresen látogatok rendezvényeket, kiállításokat, a sonyt nagyítóval kell keresni, és ez nem azért van így, mert a kürtöknek nikonja van. Azért vett nikont, mert jó. Ahogy mindenki más is aki használja.

A tükrös gép lejjebb van három szinttel a sony gépnél. Ahan, megcsinálsz egy kéttenyérnyi képernyős vassal, 1200 képet? A live wiev és a vele járó lassú élesítés? A tűző napon a képernyő bogarászás? Nem ismerős? Nekem se, mert tükrös gépem van. 

Én csak azt mondom, hogy ha valakinek van pénze, kis pénze kis gépre, abból a legjobb amit ki lehet hozni, az nem egy sony. Nézd már meg a palettát hogy 350-400 euró magasságában a f....ba sincs a többi gyártóhoz képest. Amit hatszáz euróért veszteget, az egy Nikon coolpix. De azért meg kell venni hajrá.

Amit tegnap este írtam, egy német nyelvű fotós filmből van kiragadva, ahol mindent ajánlanak kezdő és hobbyfotósnak csak sony-t nem. szevasz. Most az jön hogy mi itt hülyék vagyunk ahhoz, amihez ti otthon félkézből vágtok mindent. Én leszarom, de aki tanácsért jön ide, és rád hallgat, gondolom nem óhajtod megvásárolni tőle az ócskavast igaz?

Előzmény: gravir007 (49748)