M.Zoli Creative Commons License 2017.10.17 0 0 32817

Platon, szerintem ezt gondold vegig.

 

1977-rol volt szo, nem 2017-rol.

 

Mekkora pontossaggal volt kepes meghatarozni az akkori radartechnologiaval az USA az SS pillanatnyi helyzetet, vektorat, segesseget, es mekkora ido alatt volt kepes ezen adatokat haromszogelesbol kiszamitani, es atloni a loszerre, es az milyen idon belul tudott reagalni 1977-ben?

 

Milyen sebessegnel tortent volna az eject? Te valami 20-25 Mach koruli ertekrol irtal. Milyen legkorben szamitott Mach? Helyes ha feltetelezem, hogy 8-10 km/s sebesseget hatarozok meg az alapjan amit irtal?

 

Hogy jon ki a 100-150 km inditasi tav ha feltetelezzuk, hogy az SS-nek tul kellenne elnie a missziot, az inditasi magassag 50-80 km az indulo vektor max par fokot zar be az X-el, es mar eleve 8-10km/s az indulo sebesseg?

 

Arrol mar nem is beszelve, hogy kozben az SS-nek szerinted az iranyvektorahoz kepest 40 fokos szogbe kellenne forditania a hossztengelyet az ejecthez, es elmeletileg ezt tul is kellenne elnie mind az SS-nek, mind a rakomanynak, majd a rakomanynak eloszor is ezt a +40 fokos hossztengely elterest kellenne korrigalnia pontosan 0-ara ugy hogy kozben a surlodastol feloldalasan hevul fel eloszor, es gyakorlatilag enyhe kifli formara hajlik, mire celra all. Ha szet nem esik kozben.

 

es mindezt az 1977-es szamitastechnika lehetosegeivel.

 

Szoval magyarazd mar el, hogy ez hogy jon ki a fizikai torvenyek szerint.

 

 

Mellesleg amit sugallni akarsz, az kokemeny faszsag.

 

Elmagyarazom neked, hogy miert.

 

Amit sugallni akarsz, hogy Cape Canaveralrol fellovik az SS-t, pontosan ugy, mint egy ICBM-et. Aztan Moszkvatol 150 km-re az SS egy totalisan debil manoverrel kioldja az iranyitott nuklearis ejtoloszert, majd elhuz. Mindezt azert, mert feltetelezed, hogy az oroszok nem fogjak elsocsapasnak velni egy ICBM ballisztikus palyajan kilott, pontosan Moszkvat ( vagy a kornyeket ) celzo a radarernyokon virito celpontot, cask mert az nem Trident, hanem SS. Es ezenkivul meg feltetelezed, hogy a debil kioldasi manovert tul tudja elni mind a hordozo jarmu, mind a loszer, pedig ez sose volt kiprobalva. Meg azt is feltetelezed, hogy a debil inditasi manovert koveto alig 20 masodpercben az inercialis iranyitorendszer osszekapja a raketat a billegesbol, es produkal egy par 100 m-es CEP-et.

 

Hat gyengen sugallsz.

 

Eleve ha az SS-t ugy lovik Moszkvara, mint egy ICBM-et, akkor miert nem inkabb egy ICBM-et inditsanak, ami legalabb ki van probalva ilyen szerepkorre?

Előzmény: Platon (32816)