Törölt nick Creative Commons License 2017.10.09 0 0 67

Gugli az én barátom:

szerrapeptáz/serrapeptase néven kell rákeresni, már megvehető Magyarországon/Magyarországról is több helyen (az egyik magyar oldal, ahol említik még azt írja tavalyról, hogy nem kapható itthon)

Nekem annyi gyanús azért a dologban, hogy túl sok dologra ajánlják abszolút hatékonysággal, és én nem hiszek abban, hogy valami mindenre csodaszer lenne (a bioptron lámpa sem az, de attól egyes dolgokra még hatásos. Ha az enzimnél ezek közt az egyes dolgok közt benn van valóban a mióma, akkor egy próbát megérhet.)

Annyit találtam egy amcsi oldalon, hogy csak rövidebb idejű (max. 4 hét) szedését javasolják, terhes nőknek, meg vérzékenységben szenvedőknek vagy műtét előtt állóknak nem, de csak kutyafuttában néztem meg most. Szóval a kulcsszó alapján a kipróbálás előtt azért javasolnék utána olvasni az egésznek, mellékhatásokra, tapasztalatokra, nyilván nagyon vonzó lehet beszedni pár doboz enzimet, és megszabadulni a miómától meg a fenyegető műtéttől de azért nem mindig olyan egyszerűek a dolgok, mint némelyik csodaszer gyártója/forgalmazója reklámozza (elég csak a "tuti" fogyasztószerekre gondolni), érdemes olyat is keresni, ahol leírják mondjuk a kockázatokat, mellékhatásokat.és felkészülni arra is, hogy ha semmi változást nem hoz, akkor marad a műtéti vagy "rendes" gyógyszeres út. (és ez nem zárja ki még azt sem, hogy valakinek tényleg semmi baja nem volt tőle, vagy valakinek elmúlt tőle, de ugye különbözőek vagyunk)

 

Előzmény: 7Zoé (66)