HerrLaca Creative Commons License 2017.10.05 0 1 50124

Az O1 előnye legalábbis nekem,hogy nagyon finom a szemcseszerkezete és nagyon jó borotvaélt lehet neki adni.Pláne ha edzés után mélyhütöd. Plusz ugye ad plusz keménységet is az anyagnak.Bár késnél ez nem annyira fontos talán.   Én felfűtöm 820 ra a kemencét és először a nyitott ajtóba beteszem a darabot hagyom vagy 5 percig majd utána helyezem magába a kemencébe.Aztán 30 perc de van amikor 40. Ha van kedvem akkor edzés után mélyhűtöm, ha nincs akkor jön a megeresztés,de van amikor játszani akarok  a színekkel akkor készre csinálom  és csak utána eresztem meg. Mindig hozza az elvárt 61-63 HRC-t .  Ha Budapesti vagy akár be is ugorhatsz egy edzeni valóval és megcsináljuk neked,abból rögtön láthatod ,hogy nálad van e a hiba vagy mondjuk  az acéllal.Mert olyat is láttam már,hogy hiába tartottak be mindent de nem hozta az elvárt paramétereket az acél.És nem egy olyan embernél aki tegnap látott hőkezelést.Vakarta is a fejét . Hammont már mért ne lehetne. http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=145294459&t=9220857

Előzmény: Shownomercyy (50122)