Fel, támadunk! Creative Commons License 2017.10.04 0 1 16141

Teljesen természetes,  hogy Ti is olyan embereket kerestek, akik hozzátok hasonlók, de ez ettől még nem az egyetlen lehetséges racionális, illetve normális hozzáállás. Nektek így épül fel a bizalmi hálótok, másnak meg másképp, ettől nem lúzerek, hülyék, vagy gázosak.

Léteznek kevésbé nyílt emberek is, akik vágynak a szexuális nyitásra, de a magánélete többi részébe csak akkor engednék be a többi felet, ha a kísérletek jól sikerülnek és kialakul egy összhang. Mások meg lényegesen lazábban kezelik a szexualitást, csak egy izgalmas akció egy-egy összejövetel, de a valódi intimszférába, a magánéletbe nem akarják beengedni a kívülállókat. Nyilván ezek nem illenek össze mentalitásban se egymással, se veletek, de mivel mindenkinek a saját személyisége az origó, nem igazán van értelme minőségbeli különbséget tenni. 

Persze vannak a hezitálók (talán még többen, mint a ténylegesen elszántak), akik jó eséllyel sose fognak túllépni azon az izgalmon, amit a gondolati játék jelent számukra. Az ilyenek sajnos jól meg tudják szívatni a valóban elszántakat, de távolról sem szándékosan. 

Előzmény: LetMeTry (16140)