Kriszta GYR Creative Commons License 2017.10.03 0 0 1086

Sziasztok!

 

Ha járna erre valaki és érdeklődne.

 

A tesztjeim továbbra is ++++++

Szinte minden nap csináltam 25-ös x-epillel.

Kezdődnek a tünetek is lassan, mellfájdalom, hasszurka, hányinger reggelente, kv-zás közben, vezetés közben, evés után... 

A hőm reggelente, 36,7 délre felmegy 37,0-37,4 közé. 

Ami bezavar a történetbe az a 2 héttel ezelőtti 2 napos vérzésem ami mindenben hasonlított egy sima menstruációra, csak nagyon rövid volt magamhoz képest (5-6 nap), és kevés (tisztasági betét elég volt hozzá). Ha ezt nem veszem figyelembe, akkor 5-6. hét környékén járhatok /járnék.

 

Tegnap nem bírtam ki elmentem nőgyógyászhoz. Sajnos SZTK-s rendelésre. Egyrészt elég lekezelően bántak velem, másrészt nem tudtam a dokiból semmit sem kiszedni. Szerinte az itthoni tesztek hülyeség és semmire sem jó. 

 

Hasi ultrahanggal vizsgált meg, ezt is erősnek tartom.... Miért nem hüvelyit csinált... Na mind1. Aztán ahogy a hasamat nézte UH-n közölte, hogy tök negatív, nem lát semmit csak egy pár miliméteres folyadékkal telt cisztát. Kérdeztem ez mit jelent, hátha kimondja amit hallani szeretnék, megkérdeztem  hogy ez   is okozhat +-os tesztet? azt mondja nekem: "Mondtam már hogy a bolti tesztek hülyeség!" Mondom neki akkor biztos a világ összes nője hülye ugye?-erre persze már nem válaszolt.

 

Elmondtam páromnak is hogy mi volt, mit mondott az orvos. Megbeszéltük, hogy várunk 1 hetet, és ha jövő héten is plusszos lesz a tesztem, akkor elmegyek a magán nőgyógyászomhoz. Igy jövöhéten már kiderül lakozik-e bennem valaki. :) Vagy valami, esetleg tényleg a doki által látni vélt ciszta. Kerestem utána neten, de csak petefészek cisztáról írnak, méhen belüliről nem.  

Tudom, a ciszta is okozhat +-os tesztet, de erősödőt nem hiszem. Illetve a hőemelkedést sem magyarázza.

 

Jövőhéten írok. 

 

Pussz